sobota, 12. januar 2013

Reporter izkoristil sina Ivana Janše za napad na Karbo

Kdo je prvi javnosti predstavil odmevno zgodbo, da naj bi sin predsednika vlade Ivana Janše umrl? Dejan Karba in Delo? Ne, temveč Reporter, to novico pa so povzeli še SDS-ovskem mediju Demokracija in seveda Požareportu, ki je zgodbo še malce začinil. Kdo je potem nizkotno in primitivno izkoristil nedolžnega otroka? Repoter, ki je prvi novico sploh dal v javnost (!!!), ali pa Karba, ki je samo preverjal informacije, tako kot se od novinarjev zahteva, vendar ni o tem ne pisal ne govoril?

Zamislite si malo. Karba je preverjal govorice, ko je izvedel da so lažne, je bila stvar za njega končana, ne pa tudi za SDS režimske medije, ki so seveda izkoristili in z malce laži dosegli šokantno novico, za kateri sicer ne bi nobeden sploh slišal! Kdo tukaj potem izkorišča otroke? Mogoče pa so nekateri namerno pošiljali v javnost govorice, da bi dotičnega novinarja ujeli v zanko, v katero bi se znašel vsak novinar, ki preverja informacije, pa četudi so še tako šokantne ali neverjetne.

Še bolj smešno je, kako ti provladni mediji - ki si povzemajo članke kot za šalo, pa sploh ni važno, če so resnični ali izmišljeni – obtožujejo Karbo in Delo zaradi njihovih nizkotnih, poden in primitivnih člankov za rušenje njihovega velika vodjo Ivana Janše, sami objavljajo enake butaste in primitivne članke ter jih potem spreminjajo za nazaj, ko se le-ti izkažejo za neresnične – o tem je pisal bloger Had.

1 komentar: